Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud


De mijnPraktijk App


Toegankelijk

Bij praktijken in de gezondheidszorg is het belangrijk zo goed mogelijk toegankelijk te zijn. Het hebben van inzicht in de bezetting en problemen tijdig erkennen is van groot belang. Er kan dan direct geschakeld worden om vervanging te regelen. Daarnaast kan met één druk op de knop een verlof- of scholingsaanvraag goed- of afgekeurd worden.

Automatische registratie
Het overzicht van verlof, bezetting, verzuim is vaak niet beschikbaar, er moet geschakeld worden met een assistente. Dit kost tijd en energie. Vervanging, verzuim en verlof wordt vaak niet eenduidig geregistreerd waardoor het overzicht verloren raakt. Via de app vindt automatische registratie plaats waardoor men inzicht heeft in de roosters, opgebouwde vakantie- en scholingsrechten en het opgenomen verlof. Kortom, mijnPraktijk maakt uw praktijk digitaal op orde!

Gebruikers
Om toegang te krijgen tot de App moet u aangemeld zijn. Er zijn drie soorten gebruikers te onderscheiden. Zo is er de ‘gewone gebruiker’, deze heeft inzicht in de bezetting. Ook kan verlof, scholing en overwerk aangevraagd worden of verzuim gemeld worden. De ‘goedkeurder’ kan de aanvragen goed-  of afkeuren. De ‘beheerder’ heeft toegang tot de web applicatie en kan gegevens aanpassen. De beheerder kan ook overzichten afdrukken.

 

Nieuwsgierig geworden? Kijk onder het tabblad 'Hoe werkt het?' of download vrijblijvend de demo app via de AppStore of Google Play.
Wilt u de app in uw praktijk toepassen, neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel: 0164 298 200

 

App Store Get it on Google Play